PROCAB Ventilakademi

Procab genomför varje år både öppna fasta kurser kopplade till Ventiler och Säkerhet i en processindustri. Men, det sker även anpassade utbildningar för företag så man kan fördjupa sig inom specifika områden och branscher utifrån deltagarnas behov och önskemål.

Ventilkurs

Hundratals deltagare har gått våra Ventilkurser. De öppna ventilerkurserna går varje år och är under en dag och är tänkt att ge grunderna om ventiler inom processindustrin, standarder, funktioner fördelar och nackdelar. Det kommer vara teori men även inkludera samtal och fysiskt hantering och illustrering av ventiler. Läs mer här vad som är aktuellt.

 

Produktspecifika utbildningar

Vi har olika dagskurser från år till år där vi går igenom teorierna bakom produkter även på ett djupare plan. I vissa fall inkluderar vi även våra leverantörer och ibland som exempelvis sprängbleckskurser sker även praktiska sprängningar för att illustera funktioner och skillnader. Även här kan vi självklart anpassa efter kunds önskemål. Läs mer här vad som är aktuellt.

 

Temadagar

Vi anordnar temadagar hos kunder, externa lokaler samt hos oss. Det är ofta kopplat till något tema eller kundspecifikt område. Läs mer här vad som är aktuellt.

 

Utbildning hos leverantör

Flera av våra leverantörer och partners är vana att ha utbildningar hos sig. På plats kan man hos flera leverantörer även simulera, testa och få se produktion. Läs mer här vad som är aktuellt.

Utbildning hos leverantör

 

Webinar och distans

Procab har löpande utbildningar via web-baserade lösningar där man kan anmäla sig och deltaga. Se under aktuellt för vad som är på gång. Det sker även kundanpassade utbildningar och genomgångar via web. Vi har även bibliotek med utbildningar och webinarer som gjorts av våra leverantörer och partners. Kontakta oss för mer information om det är intressant. Läs mer här vad som är aktuellt.