Procabs bidrag till Mustaschkampen! 

Mustaschkampen

Bilden avslöjar resultatet från vårt mustasch-quiz, delat på LinkedIn. Hade du alla rätt?

Vi har utöver att odla mustascher skänkt en gåva till Mustaschkampen, något vi uppmanar er alla till att göra. Varje bidrag tar oss ett steg närmre till att rädda fler liv.

Tillsammans kan vi bryta tabun och främja en öppen dialog om mäns hälsa. Tillsammans kan vi göra skillnad!

KATEGORI:
Allmänt

Procab är stolta över att vara en del av Rosa Bandet-kampanjen!

Rosa Bandet

Under Vatten2023 förra veckan bar vi med stolthet våra Rosa Bandet-rosetter och delade även ut dem till våra besökare. Vi ser detta som en viktig del av vårt samhällsansvar och en påminnelse om hur varje insats kan påverka positivt. Genom vårt engagemang hoppas vi kunna bidra till ökad forskning, rädda fler liv och sprida hopp till de som drabbats av bröstcancer.

Vi uppmuntrar inte bara våra medarbetare och samarbetspartners att ansluta sig till denna betydelsefulla kampanj, utan också dig! Tillsammans kan vi skapa en framtid där bröstcancer är en sjukdom som kan besegras.

Tillsammans kan vi verkligen göra en skillnad!

KATEGORI:
Allmänt

En lyckad mässa!

Vatten2023

Vi på Procab tillsammans med vårt dotterbolag Pumpab vill rikta ett stort tack till er för att ni besökte vår monter på mässan Vatten2023. Det är alltid lika kul att knyta nya kontakter och stärka befintliga relationer. Det var många bra samtal och stort intresse, särskilt för Red Valve’s backventiler och BMB’s filter.

Red Valve har ventiler och produkter varav en del av deras program är specifikt dedikerat till just vattenrening. De har varit ledande inom sitt område sedan 1953 med mål att säkerställa renare vatten och effektivare vattenhantering. BMB’s filter är en innovativ, enkel, effektiv och miljövänlig lösning för att avlägsna föroreningar och oönskade lukter från gaser.

Hör av er om ni vill veta mer!

KATEGORI:
Mässor

VATTEN 2023

Vatten2023

Vi kommer att ställa ut på Vatten 2023, en helt ny mässa som äger rum på Svenska mässan mellan 24-26e Oktober. Vi är på plats för att berätta om vår möjlighet att med hjälp av unika och innovativa produkter skräddarsy lösningar för att optimera era vattenprocesser och applikationer.

Vi är laddade och ser fram emot att träffa er i monter B09:41! Här kan du fixa biljett helt kostnadsfritt.

KATEGORI:
Mässor

EN MINNESVÄRD TEAMRESA!

Procab i Italien

Höstens teamresa till Italien var en upplevelse som verkligen testade våra kärnvärden (lösningsorienterat, uppkavlat, lustfyllt och hjälpsamhet) och som vi troligtvis kommer både skratta åt lång tid framöver. Resan inleddes med några oväntade utmaningar, inklusive ett bortglömt pass, en omlagd flygrutt på grund av oväder och problem med biluthyrningen. Men tack vare vår beslutsamhet och vårt fokus på lösningar, övervann vi dessa hinder och anpassade vår agenda för att ändå få en underbar första dag med mycket skratt i minibussen.

Vår årliga teamresa är en fantastisk möjlighet att stärka våra relationer, både internt och externt, utanför arbetsplatsen. Under resan besökte vi Valvosider, vår nya partner, och fick en spännande inblick i deras företag, som delar vår passion för att skapa tryggare processer.

Konferensdelen av resan fokuserade på framtiden, och vi är otroligt entusiastiska inför de kommande utmaningarna. När vädret klarnade, fick vi till och med möjlighet att koppla av med ett dopp i Lago Maggiore, njuta av trevliga promenader längs de charmiga gatorna i gamla stan, dela många skratt och avnjuta utsökt gelato.

Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er alla. Vi är tacksamma för våra vänner, kollegor, partners och kunder inom branschen och ser fram emot framtida äventyr tillsammans.

Vill du se mer bilder från vår resa? Kolla in vår film på LinkedIn här.

KATEGORI:
Personal

GLAD SOMMAR!

Procab önskar alla våra vänner en glad sommar!

Vi hoppas att ni får en fantastisk sommar och att ni får njuta av soliga dagar och avkopplande stunder. Spendera gärna en av dessa stunder med att lösa Procabs korsord nedan. Klicka här för att ladda ner.

Vi vill också passa på att meddela att vi kommer att ha öppet under hela sommaren, även om det kan vara några veckor med begränsad beläggning. Så varmt välkomna att höra av er och ta del av våra tjänster och produkter även under semestertiderna.

Bilderna nedan är ifrån när vi kickstartade igång sommaren med vårt årliga event – sommarstart. Flera av våra vänner från Göteborgstrakten var på besök, vi snackade ventiler och åt grillat. Lika trevligt som alltid – och detta år hade vi dessutom toppenväder.

Återigen, vi önskar er en riktigt fin sommar!

 

KATEGORI:
Allmänt

Ny säljare till Procab

Procabs nya säljare Christofer

Lagom till sommaren ansluter vår nya säljare oss, välkommen till Procab Christofer!

Många av våra kollegor inom branschen har redan träffat Christofer då han smygstartade genom att hjälpa till under Ventildagen. Så nu är det extra kul att vi officiellt kan välkomna honom till Procab och ha honom hos oss på heltid.

Christofer bor idag i Landvetter med fru och barn, missar aldrig en match där Liverpool FC spelar och om tid finns så befinner han sig gärna ute på golfbanan eller bakom ett trumset.

Han har med sig erfarenhet som servicetekniker inom ventilationsbranschen och som säljare inom byggbranschen där han ansvarat för hela säljprocessen – precis som han kommer att ha på Procab.

Att tacka ja till Procab gjorde Christofer tack vare att våra kärnvärden och vårt arbetssätt stämde överens med honom personligen, vilket även vi på Procab fick känslan av.

Nu fortsätter vi året med ett härligt Procab-team, i höst väntar massor av spännande projekt, mässor och leveranser!

KATEGORI:
Personal

Dubbelt så säkert

Sprängbleck och säkerhetsventil

Procab arbetar för att skapa trygghet inom processindustrin och därför kan vi rekommendera våra kunder (beroende på applikation) att kombinera ett sprängbleck med en säkerhetsventil för att göra processen mer säker.

Genom den här kombinationen kan vi hjälpa kunden att undvika stora driftsproblem samt spara kostnader sett till både ekonomiska förluster och underhållskostnader.

En säkerhetsventils funktion är att öppnas vid ett bestämt övertryck och kan riskera att läcka. Ett sprängbleck kan då på både ett billigare och enklare sätt användas för att förhindra risken av läckage. Beroende på miljö kan den samtidigt skydda mot korrosion och därmed förlänga säkerhetsventilens livslängd.

Det blir även betydligt enklare att utföra on-site tester eftersom du slipper montera isär och/eller plocka bort säkerhetsventilen. Detta innebär även att du får ut max av din produktionstid.

KATEGORI:
Produktnyhet

Spännande och rejäl leverans av backventiler

Backventil Vatten Red Valve

Idag fick vi ta emot åtta stora Duckbill-backventiler från Red Valve (endast några av dem på bild). Efter en leveranskontroll i den härliga vårsolen av Niklas och Lennart kommer de snart att gå iväg till vår kund. Där ska de ner i vattnet och sedan placeras efter pumpar.

Varför de heter Duckbill som betyder anknäbb på svenska blir förståeligt när du ser dess form. Den här principen är överlägsen när det gäller hantering av smutsigare vatten och partiklar och den har även ett lågt tryckfall samt hög täthet i reverserande riktning. Att vi verkligen kan rekommendera Red Valve’s produkter blir också förståeligt när vi berättar att de har varit ledande inom denna typ av backventiler sedan de patenterade dem redan år 1984.

Procab är stolta över att ha Red Valve som partners och det är med trygghet vi levererar dessa till vår kund.

Vill du veta mer om dessa backventiler eller hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig så berättar vi mer.

KATEGORI:
Produktnyhet

Välkommen David!

Ny kollega till procab

I slutet på januari anslöt David gänget, väldigt kul tycker vi! David är en trevlig prick som har gedigen erfarenhet inom sälj med sig från flera olika branscher.

Han är uppvuxen i Lindome, lyssnar gärna på musik, gillar sociala tillställningar med vänner och familj samt spelar bowling på fritiden.

David är redan insatt i flera av våra system genom tidigare arbetsgivare och kommer säkerligen kunna lära oss ett och annat tricks, det ser vi fram emot.

Främst kommer David att arbeta med säljsupport men såklart även rycka in där det behövs. Vi får se om vi vågar utmana honom i en bowlingmatch…

Hur David hittade till oss är lite speciellt, han fick nämligen tips av en tidigare anställd på Procab. Det värdesätter vi på Procab högt att trots skilda vägar kunna ha fortsatt goda relation med alla parter. Vi ser hellre att vi kan kalla de vi arbetar med vänner snarare än kollega, leverantör och kund.

Återigen, varmt välkommen till oss David! Vi ser verkligen fram emot att köra i gång den här våren tillsammans med dig.

KATEGORI:
Personal