SchuF-familjen samlas inför Achema

Procab besöker SchuF

Inför Achema åkte Johan, Christofer och Robert till Tyskland redan helgen innan för att delta på en inspirerande heldag hos SchuF tillsammans med agenter från 22 olika länder. Denna tradition har SchuF haft länge och vår VD Johan har inte missat en enda gång sedan hans första inbjudan på 90-talet.

Det är en fantastisk möjlighet att få ta del av all kunskap som finns bland SchuF och deras agenter. Dagen var fylld av föredrag, framgångshistorier och spännande nyheter. Procab fick även berätta om ett av våra senaste projekt med SchuF, ett unikt projekt inom flytande vätgas och dess utmaningar.

Efter föredragen fick vi en rundtur i fabriken, och dagen avslutades med grillning av klassiska tyska korvar, tävlingar och prisutdelningar där Procab blev hedrade med flera priser:

  • Johan mottog en av två landslagskepsar i fotboll som erkännande för sina 30 år som SchuF’s agent.
  • Vi blev belönade för vårt arbete med att utveckla nya produkter för SchuF genom åren, en av tre utmärkelser.
  • Två av fem finalister i fotbollstävlingen var från Procab. Både Johan och Christofer nådde finalen, men det var Christofer som vann och fick en EM-boll som pris.
  • Christofer fick även hoppa in och spela trummor med bandet under några låtar.

Vår långvariga relation med SchuF är ett utmärkt exempel på Procabs värderingar och ambitioner. Vi trivs bäst när vi kan arbeta innovativt och långsiktigt tillsammans med våra samarbetspartners. Ett stort tack till SchuF för att vi får vara en del av familjen och för en underbar dag tillsammans!

 

 

KATEGORI:
Mässor

Gasdagarna 2024

Procab på gasdagarna

Även i år ställer vi ut, tillsammans med vårt systerbolag Pumpab, på Gasdagarna som går av stapeln den 22-23 Maj. Vi kommer att visa upp massor av spännande produkter och lösningar, bland annat för Vätgas och CO2. Vi ser fram emot att prata om hur vi kan hjälpa Er att skapa trygga och hållbara processer.

Nyfiken? Kom och säg hej så berättar vi mer!

KATEGORI:
Mässor

Ventildagen 2024

Ventildagen 2024

Ventildagen 2024 – vilken succé!

Med rekordmånga personer på plats (nästan 100) och rekordmånga utställare så är årets ventildag förbi. Det blev en riktigt trevlig dag med kunskap och relationsskapande i fokus, och på kvällen blev det mängder av glitter eftersom vi firade Procabs 40-årsjubileum.

Ett stort tack till var och en av våra besökare, utan er är inte Ventildagen möjlig och ett stort tack till alla våra talare och utställare.

Vi hoppas att vi ses nästa år!

KATEGORI:
Mässor

Underhållsmässan

Nu är det inte långt kvar till Underhållsmässan. Procab ställer som vanligt ut och det är så skoj att träffas igen. Med hjälp av förebyggande underhåll och smarta lösningar kan man spara både pengar och miljö – och detta vill vi vara del av.
Även i år kommer vårt systerbolag Pumpab finnas på plats också i vår monter.

För mer information och biljetter klicka HÄR.

Hoppas vi får se dig i vår monter B01:41!

KATEGORI:
Okategoriserad
Mässor

God jul!

God jul önskar Procab

Vi på Procab vill önska dig en God jul och ett Gott nytt år med ett litet ventilrim.

Ett stort tack för 2023, vi ser fram emot att få köra igång 2024 tillsammans med er!

KATEGORI:
Allmänt

Procabs bidrag till Mustaschkampen! 

Mustaschkampen

Bilden avslöjar resultatet från vårt mustasch-quiz, delat på LinkedIn. Hade du alla rätt?

Vi har utöver att odla mustascher skänkt en gåva till Mustaschkampen, något vi uppmanar er alla till att göra. Varje bidrag tar oss ett steg närmre till att rädda fler liv.

Tillsammans kan vi bryta tabun och främja en öppen dialog om mäns hälsa. Tillsammans kan vi göra skillnad!

KATEGORI:
Allmänt

Besök från vår partner SchuF

Besök från SchuF

Vi har haft finbesök av SchuF’s Europachef, Holger Müller. Tillsammans har vi åkt runt på kundbesök både i norr och söder. Med sina Holgers 28 år i branschen har vi verkligen fått sprida kunskap såväl externt som internt.

 

KATEGORI:
Allmänt

Procab är stolta över att vara en del av Rosa Bandet-kampanjen!

Rosa Bandet

Under Vatten2023 förra veckan bar vi med stolthet våra Rosa Bandet-rosetter och delade även ut dem till våra besökare. Vi ser detta som en viktig del av vårt samhällsansvar och en påminnelse om hur varje insats kan påverka positivt. Genom vårt engagemang hoppas vi kunna bidra till ökad forskning, rädda fler liv och sprida hopp till de som drabbats av bröstcancer.

Vi uppmuntrar inte bara våra medarbetare och samarbetspartners att ansluta sig till denna betydelsefulla kampanj, utan också dig! Tillsammans kan vi skapa en framtid där bröstcancer är en sjukdom som kan besegras.

Tillsammans kan vi verkligen göra en skillnad!

KATEGORI:
Allmänt

En lyckad mässa!

Vatten2023

Vi på Procab tillsammans med vårt dotterbolag Pumpab vill rikta ett stort tack till er för att ni besökte vår monter på mässan Vatten2023. Det är alltid lika kul att knyta nya kontakter och stärka befintliga relationer. Det var många bra samtal och stort intresse, särskilt för Red Valve’s backventiler och BMB’s filter.

Red Valve har ventiler och produkter varav en del av deras program är specifikt dedikerat till just vattenrening. De har varit ledande inom sitt område sedan 1953 med mål att säkerställa renare vatten och effektivare vattenhantering. BMB’s filter är en innovativ, enkel, effektiv och miljövänlig lösning för att avlägsna föroreningar och oönskade lukter från gaser.

Hör av er om ni vill veta mer!

KATEGORI:
Mässor