SchuF-familjen samlas inför Achema

Procab besöker SchuF

Inför Achema åkte Johan, Christofer och Robert till Tyskland redan helgen innan för att delta på en inspirerande heldag hos SchuF tillsammans med agenter från 22 olika länder. Denna tradition har SchuF haft länge och vår VD Johan har inte missat en enda gång sedan hans första inbjudan på 90-talet.

Det är en fantastisk möjlighet att få ta del av all kunskap som finns bland SchuF och deras agenter. Dagen var fylld av föredrag, framgångshistorier och spännande nyheter. Procab fick även berätta om ett av våra senaste projekt med SchuF, ett unikt projekt inom flytande vätgas och dess utmaningar.

Efter föredragen fick vi en rundtur i fabriken, och dagen avslutades med grillning av klassiska tyska korvar, tävlingar och prisutdelningar där Procab blev hedrade med flera priser:

  • Johan mottog en av två landslagskepsar i fotboll som erkännande för sina 30 år som SchuF’s agent.
  • Vi blev belönade för vårt arbete med att utveckla nya produkter för SchuF genom åren, en av tre utmärkelser.
  • Två av fem finalister i fotbollstävlingen var från Procab. Både Johan och Christofer nådde finalen, men det var Christofer som vann och fick en EM-boll som pris.
  • Christofer fick även hoppa in och spela trummor med bandet under några låtar.

Vår långvariga relation med SchuF är ett utmärkt exempel på Procabs värderingar och ambitioner. Vi trivs bäst när vi kan arbeta innovativt och långsiktigt tillsammans med våra samarbetspartners. Ett stort tack till SchuF för att vi får vara en del av familjen och för en underbar dag tillsammans!