Glad sommar önskar gänget på Procab!

Procabs sommaravslutning

Vi på Procab vill önska alla våra kunder en riktigt glad och härlig sommar! Vårt varmaste tack för ert förtroende och samarbetet under året, och vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa framåt.

För att fira in sommaren har vi själva haft en härlig sommaravslutning tillsammans. Dagen började med en smarrig skaldjurslunch på kontoret. Därefter tog vi en spännande tur med Oceanbus och fick uppleva Göteborg från både land och vatten. Äventyret fortsatte med en femkamp på Liseberg, där vi fick utlopp för vår tävlingsanda och många skratt. Dagen avslutades med en trevlig middag, där vi njöt av god mat och gott sällskap.

Tack för det här halvåret! Vi hoppas att ni får en underbar sommar fylld med sol, avkoppling och härliga minnen.
Vi kommer att gå på semester i omgångar, så vi finns tillgängliga för er hela sommaren.

Glad sommar önskar gänget på Procab!