EN MINNESVÄRD TEAMRESA!

Procab i Italien

Höstens teamresa till Italien var en upplevelse som verkligen testade våra kärnvärden (lösningsorienterat, uppkavlat, lustfyllt och hjälpsamhet) och som vi troligtvis kommer både skratta åt lång tid framöver. Resan inleddes med några oväntade utmaningar, inklusive ett bortglömt pass, en omlagd flygrutt på grund av oväder och problem med biluthyrningen. Men tack vare vår beslutsamhet och vårt fokus på lösningar, övervann vi dessa hinder och anpassade vår agenda för att ändå få en underbar första dag med mycket skratt i minibussen.

Vår årliga teamresa är en fantastisk möjlighet att stärka våra relationer, både internt och externt, utanför arbetsplatsen. Under resan besökte vi Valvosider, vår nya partner, och fick en spännande inblick i deras företag, som delar vår passion för att skapa tryggare processer.

Konferensdelen av resan fokuserade på framtiden, och vi är otroligt entusiastiska inför de kommande utmaningarna. När vädret klarnade, fick vi till och med möjlighet att koppla av med ett dopp i Lago Maggiore, njuta av trevliga promenader längs de charmiga gatorna i gamla stan, dela många skratt och avnjuta utsökt gelato.

Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er alla. Vi är tacksamma för våra vänner, kollegor, partners och kunder inom branschen och ser fram emot framtida äventyr tillsammans.

Vill du se mer bilder från vår resa? Kolla in vår film på LinkedIn här.