En pigg pensionär

DSC_0215

Christina har redan hunnit bli 65 år. I oktober fyllde hon pensionär men är långt i från detta. Christina är mycket pigg och uppskattad av oss kollegor samt av våra kunder och leverantörer. Ett stort engagemang i varje uppdrag gör att man känner sig trygg och hon har ofta en glimt i ögat.

Christina har en period bott i Italien men började på Procab 1993. Hon arbetade tidigare med smycken, klockor och även flera spännande kollegor som hon kan berätta om. Idag arbetar Christina med inneförsäljning och kontakter med kunder och leverantörer samt är fortfarande en spindel i nätet – och alltid omtyckt.

Ett exempel är från Lars Andersson på Inovyn som säger följande om Christina: “Har under åren haft mycket kontakt med Christina. Hon har med  stor kunskap och noggrannhet samt mycket värme och personliga inspel varit en mycket omtyckt och  god kontakt. Önskar henne allt gott som pensionär den dagen hon önskar trappa ner.”

På fritiden pillar Christina gärna med sina miniatyrmiljöer och byggen eller tittar på bio i den egna biosalongen hon har hemma med 12 platser och biljettlucka…

IMG_0100

Skalan är 1:12 – bordet är med andra ord bara 6 centimeter!!!

Vi hoppas och ser verkligen fram emot att få ha Christina kvar flera år till. “Till 2018 blir det minst” säger hon och sedan får vi se… vi håller dock tummarna att hon stannar ett tag till…