HISTORIA

2011

PROCAB blir åter ett fristående företag

2010

PROCAB öppnar lokalkontor i Sundsvall

2007

PROCAB gör rekordår och får högsta kreditvärdighet - AAA.

2005

PROCAB flyttar till de nya fina lokalerna på Marieholm

2003

Procab Processkomponenter AB förvärvas och namnändras till PROCAB AB. Huvudkontor flyttas från Stockholm till det tidigare lokalkontoret i Göteborg. Johan Lindberg (från Euromekanik) blir VD.

1984

PROCAB Processkomponenter AB grundas av Kent Blomberg och Jan Nordvall

Om oss

Välkommen till det moderna kunskapsföretaget inom ventiler. Vår affärsidé är enkel. Vi ska vara en leverantör av ventiler samt kunskap och inget annat. Erbjuda marknaden det bästa urvalet ventiler och dess tillbehör för att styra och reglera flöden. Detta ska ske i förbättringsprocesser, löpande behov eller projekt för såväl stora som små anläggningar och system. Allt på ett personligt och kostnadseffektivt sätt.

PROCAB har sedan grunden 1984 stått för ett personligt engagemang och hög service när det gäller leveranser av ventiler. Vi vill tillsammans med våra uppdragsgivare vara med och skapa så bra resultat som möjligt från första kontakt.

PROCAB ägs av Thomas Ander och Johan Lindberg som båda varit del av bolaget sedan 2003 samt har arbetat tillsammans i över 20 års inom branschen.  Idag är PROCAB ett modernt och personligt ventilföretag med kunskap, förtroende och engagemang som ledstjärnor. Detta ska kännas i alla kontakter med oss.

Vår vision är att tryggt växa kunskapsmässigt och storleksmässigt inom området ventiler tillsammans med våra kunder. Gärna inom miljömässiga och nytänkande projekt samt långlivade relationer. Vi vill konstant utvecklas för att kunna erbjuda en bättre produkt. Utmana oss gärna!